VRAGEN

Moet ik reserveren?

Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te bevelen. Het kan bij Tafelen erg druk zijn en dan is het fijn om te weten dat uw tafeltje op het gewenste tijdstip voor u en uw gezelschap klaar staat.

Kunnen we na het eten blijven natafelen?

In pricipe reserveert u een tafel bij ons voor 2 uur. Binnen deze tijd betaalt u niet voor het eten en drinken (inbegrepen zijn: frisdrank, bier, wijn, slush-puppies, verse jus d’orange, thee en koffie). Wilt u na deze 2 uur uw tafel en arrangement behouden, vraag dan even na of uw tafel langer beschikbaar is. Zo ja, dan kunt u uw arrangement verlengen tegen het voordelige tarief van € 5,- per persoon per extra uur (extra tijd is alleen per uur bij te boeken).

Kan ik ook 1 uur tafelen reserveren?

U kunt bij Tafelen verblijven zo lang u wenst. U betaalt altijd voor een verblijf van 2 uur, tenzij u langer wilt blijven. In dat geval betaalt u voor elk extra uur slechts € 5,- per persoon.

Klopt het dat ik op mijn verjaardag gratis bij jullie mag eten?

Dat klopt! U bent jarig, wij trakteren! Uiteraard geldt dit voor het gehele arrangement, inclusief frisdrank, bier, wijn, slush-puppies, verse jus d’orange, thee en koffie. Let op, dit cadeautje is alleen geldig in combinatie met minimaal 1 betalende volwassen gast. Dus jij als jarige komt minimaal met nog 1 (of meer) betalende volwassen(e) gast(en) eten bij Tafelen.

Uiteraard vragen wij naar een geldig legitimatiebewijs. Tevens geldt de reservering voor maximaal 2 uur (of als je langer wilt blijven moet je bijbetalen).

Belangrijk: Voor de reservering voor een verjaardag moet je dit aangeven bij de reservering (dit kan zowel telefonisch als via de online reservering).

Deze actie geld alleen wanneer je geen gebruik maakt van andere actie’s (zoals b.v. Tripper)

Ik wil mijn verjaardag bij jullie vieren, maar niet op mijn verjaardag zelf. Kan ik dan toch gratis komen eten?

Iedereen mag op zijn verjaardag gratis all-in tafelen bij restaurant Tafelen. Let op, dit cadeautje is alleen geldig in combinatie met minimaal 1 betalende volwassene. Dus jij als jarige komt minimaal met nog 1 (of meer) betalende volwassen(en) eten bij Tafelen. Uiteraard vragen wij naar een geldig legitimatiebewijs.

Deze verjaardagsactie is op een andere dag helaas niet mogelijk. Deze actie is max voor een 2 uurs arrangement, als je langer wilt blijven dan betaal je hiervoor extra per uur bij.

Belangrijk: Voor de reservering voor een verjaardag moet je dit aangeven bij de reservering (dit kan zowel telefonisch als via de online reservering).

* Komt u in uw gezelschap met twee jarigen? Dan dient u minimaal twee betalende volwassen mensen extra als gezelschap mee te nemen.
* Jarige kinderen t/m 12 jaar = altijd voor de helft van de prijs!

Deze actie geld alleen wanneer je geen gebruik maakt van andere actie’s (zoals b.v. Tripper)

Kunnen jullie rekening houden met een dieet of allergie?

We doen ons uiterste best om het iedere gast naar de zin te maken; ook gasten die gluten-, koemelk- of suikervrij moeten eten kunnen prima bij ons terecht. Als u ons bij het reserveren of bij binnenkomst laat weten waar we rekening mee moeten houden, vertellen we u graag welke gerechten geschikt voor u zijn.

Ik heb een maagband operatie gehad en kan daardoor alleen kleine hoeveelheden eten. Kan ik korting krijgen?

Elke gast betaalt bij Tafelen een vaste prijs o.b.v. leeftijd en de tijd dat hij/zij bij ons verblijft. Uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk.

Is Tafelen ook geschikt voor kinderen?

Tafelen is ook prima geschikt voor kinderen. Kinderen van alle leeftijden zijn bij ons van harte welkom.

Accepteren jullie dinercheques?

Wij accepteren helaas geen dinercheques of andere cadeaubonnen.

Is het mogelijk een Tafelen cadeaubon te krijgen?

Tafelen beschikt over eigen cadeaubonnen. Vraag ernaar in het restaurant.

Kan ik bij jullie op rekening dineren?

Ja het is mogelijk om bij ons op factuur te dineren voor bedrijven en instellingen.

Dit wordt alleen geaccepteerd met een aanvraag (voor de datum van de gewenste bezoek) naar de volgende email adres: middelburg@restauranttafelen.nl

Voor het opstellen van een factuur voor groepen kleiner dan 11 personen rekenen wij

€ 10,- administratiekosten.

 

Voor de factuur hanteren wij de volgende voorwaarden:

– Geldig legitimatiebewijs  van de contactpersoon

– Tenaamstelling van het bedrijf

– Kostenplaats

– Geldig zakelijk email adres

– Op de dag van het bezoek bij aankomst of achteraf van het bezoek een formulier met kassabon checken en ondertekenen.

Kan ik in de buurt parkeren?

Op het terrein van het ZEP, naast ons restaurant, kunt u kosteloos parkeren.

Reglement

– Heeft u een favoriete tafel? Laat ons dit weten bij uw reservering, dan houden we hier rekening mee. Helaas is het niet altijd mogelijk om iedereen van zijn/haar favoriete tafel te voorzien.

– Bent u te laat of verhinderd? Wij houden uw tafel 30 minuten voor u vast. Daarna zijn wij genoodzaakt deze vrij te geven.

– Komt u eten met een groep? Dan raden we u aan om samen het arrangement te starten. (Huis)dieren, inclusief honden, zijn niet toegestaan.

– U betaalt vooraf voor een verblijf van 2 uur met all-in tafelen arrangement. Uw arrangement start na betaling.

– U ontvangt één rekening per tafel / reservering. Per persoon apart afrekenen is niet mogelijk.

– Neemt u kinderen mee? Gezellig! Houdt u hen wel in de gaten: ouders zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen kinderen.

– Om verspilling te voorkomen, vragen wij u alleen te pakken wat u op kunt. Bij verspilling behouden wij het recht voor om de verspilde items in rekening te brengen à € 3,- per item.

– Het is niet toegestaan om (restanten van) eten en drinken mee naar huis te nemen.

– Restaurant Tafelen maakt gebruik van beeldregistratie. Deze beelden kunnen verstrekt worden aan politie en justitie.

– U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigendommen. De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of kwijt geraakte kledingstukken, tassen, telefoons, etc.

Wilt u reserveren?